sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Giljotiinivessapaperitelinetarina jatkuu

Perjantaina aamukahvilla istui miltei kymmenen naista. Aloimme ihmettelemään ja vertailemaan naarmuisia käsiämme. Siis JOKAISELLA oli merkkejä sahalaitaista vessapaperigiljotiinista. Toisilla vain arpia, toisilla tuoreempia jälkiä.

Vessaan ei voi mennä ilman että saa kätensä ruvelle… Ja minulla ovat kyllä hermotkin koetuksella, kun saa ronkkia ja yrittää saada edes silppuina sen uumenista paperia… Että eikös tämä ole jo työsuojeluasia?

Yksi meistä oli laittanut jo reklamaationkin vessapaperitelineistä hallintoon. Niitä ei kuulemma kuitenkaan vaihdeta, koska arkkitehti on ne rosteripintaiset sinne suunnitellut eikä niitä ole muunmallisia samalla pinnoitteella.

Herää kysymys, pitäisikö siinä telineessä olla erilaista vessapaperia, joka irtoaisi helpommin? Vai mitä varten se ei toimi? Vai pitäisikö meidän käydä joku vessapaperinirrottamiskurssi?

1 kommentti:

Tirjami kirjoitti...

Jossain lehdessä luki, että se paperi on siksi niin vaikeaa saada pois sieltä (olettaen, että puhut siitä isosta rullasta, jossa on aika ohutta se paperi), koska se pyöriessään siellä telineessä jotenkin sähköistyy ja kierrokset "liimautuvat" yhteen. Sitten kun paperista repäisee, saakin vain ihan pienen palan, koska se on sen verran heikkoa. Itse olen todennut parhaaksi ujuttaa käden alakautta sinne laitteen sisään, sahareunoja varoen, siten että yletyn pyörittämään parilla sormella sitä vessapaperirullaa itse. Näin kun tekee, niin toiseen käteen laskostuu hyvä pätkä paperia, jonka voi sitten vaikka kahdella kädellä repiä. Mutta tämä tosiaan toimii vain, jos on se iso rulla kyseessä ja saa käden sinne laitteen sisään :)

Tsemppiä vessakäynteihin! Täällä sitä ohutta paperia myydään ihan pienissä rulleissa kotikäyttöön, ja toki meidän sitä on pitänyt ostaa ihan kotoisuuden vuoksi, jos ei muuten.

Terkkuja,
M+J