keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kiitoksia tunnustuksesta antajalle ja tukijoukoille

Lähtemistä anivarhain jonnekin päin Suomea, odottelemista lentokentillä ja kärsivällisyysjaksoja junissa, rankkasadetta, sakeaa pyryä kuten vielä viime viikollakin, kun palasin illalla Forssasta ja sain itseni hädin tuskin rekan alta käännettyä pienelle sivutielle, kun en nähnyt eteeni, mutta rekka vain kiilasi perään. Käännös meni pitkäksi, mutta onneksi sivutieltä ei tullut ketään. Sen jälkeen neljälläkympillä köröttelyä kotia kohti.

Kiinnostuneita katseita, innostusta, erilaisia kysymyksiä kuten mitä tehdä työpaikan pahimmalle pessimistille, piittaamattomalle esimiehelle tai narsistiselle työkaverille, lumoavia tarinoita ihanista asiakaspalvelutilanteista, kiitoksia innostamisesta ja vinkkejä uusista kirjoista, vaikuttamisen mahdollisuuksia, ehkä helpotustakin tavallisten ihmisten arkeen.

Saldo on positiivinen. Oli siis ihana saada 40-vuotta täyttävän Työ Terveys Turvallisuus –lehden tunnustuspalkinto Hyvän työelämän puolestapuhumisesta, kolmen muun seurassa: neurologi Kiti Müllerin, liikuntatieteiden tohtori, dosentti Nina Nevalan ja tekniikan tohtori, työhygienian dosentti Rauno Pääkkösen.

Mutta kiitos kuuluu myös tukijoukoille eli miehelleni Jussille! Hän on AARRE. Ja työhyvinvoinnin tiimilleni Kirsille, Liisalle, Marjutille ja Sannalle!

Ei kommentteja: