torstai 20. maaliskuuta 2008

Naftaa jo aivoissakin, osa 3

Moni on kiinnostuneena kysellyt, mitä tapahtui sen jälkeen, kun MIES epähuomiossa lorotti bensaa dieseltankkiin ja auto hinattiin Veholle. Seikkailu jatkuu...

Muistamme, kuinka auto ei kiihtynytkään tyhjennyksen jälkeen, koska ABC- ja ESP-johdot vaihtoivat vahingossa paikkaa huollossa ( eivät tainneet jarrutkaan kunnolla toimia). Ja että vielä sen jälkeen naftaa läikkyi sulkemattomasta korkista takapenkin alle ja autotalliin ja pihakivetykselle.

Tankkasin tänään, tai ekaksi yritin, muttei millään onnistunut. On ehdottomasti huono enne, jos et saa ensimmäisestä tankista lainkaan menonestettä. Silloin olisi viisainta odottaa seuraavaa päivää. Silloin epäonnenkin päivänä kävi niin, että sitä piti oikein moneen kertaan yrittää automaatista, ja lopulta väärät aineet menivät tankkiin. Nytkään en päässyt tankkaamaan kuin vasta toisesta tankista.

Laitoin sen ihan täyteen. Yhtäkkiä huomasin, että auton alta virtasi nestettä. Ei kai se voinut minun autostani tulla... kunnes kumarruin ja pyyhkäisin nestettä etusormellani. Kyllä se oli dieseliä. Ja sitä tuli virtaamalla.

Juoksin sisään huoltamolle ja pyysin myyjää katsomaan, mitä voisin tehdä. Hän puisteli päätään ja sanoi, ettei kai noin uudessa autossa voi reikääkään olla tankissa. Sanoin, että KYLLÄ VOI OLLA.

Taas tuulispäänä Veholle, kiirastorstai-iltapäivänä, jolloin olisi pitänyt olla ihan muualla. Vaihtoivat vaihteeksi tiivisteet ja ties mitä, eivät he voineet ymmärtää, mistä laineet tulivat. Ja jälleen on penkinalunen naftassa, vaikka yrittiväthän he sitä huuhdella. Huoltomies sanoi, että tarkkaile nyt sitä vielä...

Jos ihminen saisi kiukusta laakin, niin olisin sen kyllä saanut. Naftaa on varmasti jo aivoissakin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se ole hyvä, kun luistaa???